rss kanál
Kategorie článků

Nový trenér 2022

Publikováno 28.04.2022 v kategorii novinky, 2 komentáře
Jako nový trenér zdravím všechny piloty F3F

Rád bych vám touto cestou sdělil pár informací:

Žebříčky
Po diskuzích s většinou pilotů omezíme oficiální hodnocení pilotů F3F z českých soutěží na jeden žebříček, který se bude jednou ročně předávat šéftrenérovi RC větroňářů na SMČR. Výsledky se budou započítávat za celý kalendářní rok.
Nominace na ME a MS je podrobně popsána na oficiálních stránkách Svazu modelářů, pravidla nominace zůstávají platná jako dosud. Tato tabulka s pořadím se bude dělat vždy za předchozí kalendářní rok před konáním mistrovství a bude se i průběžně aktualizovat na tomto webu www.f3f.cz.
Kromě tohoto oficiálního žebříčku je dohoda se Zdeňkem Kinclem že bude pokračovat v ve svém neoficiálním žebříčku na svých stránkách svahjecool.cz ,ten bude vždy od MČR do dalšího MČR,jako dosud.

Nominace na MČR
I když to zatím není potřeba, zůstává počet pilotů na MČR omezen na 35+3 junioři. V případě potřeby rozhoduje průběžné pořadí v oficiálním žebříčku za daný rok.

Informace na webu f3f.cz
Veškeré informace které chcete na tomto webu uveřejnit (info o soutěžích,články,foto ,videa ...) posílejte na můj mail a na Richarda Kohla . Chceme s Richardem tento web znovu oživit.

Výsledková listina českých soutěží
               Pro usnadnění práce se sestavováním žebříčků bychom rádi zavedli jednotnou tabulku na výpočet výsledků svahových soutěží. Třeba by to pomohlo i vám pořadatelům. Ke stažení bude zde.

Tomáš Winkler , trenér F3F
Komentáře:
rss kanál






© 2011 F3F.cz