rss kanál
Kategorie článků

Pár slov úvodem.....

Publikováno 18.05.2011 v kategorii novinky, 1 komentář
Odpovědnost za chod stránky F3F.cz je od 09/2016 přesunuta na současného trenéra F3F. Tím se stal od roku 2016 Filip Kalenský. Na chodu stánek se nic nemění, posílejte mi články, pozvánky na soutěže, výsledkové listiny. Pokud bude počasí před víkendovou soutěží nejisté a rozhodnete se soutěž zrušit pošlete tuto informaci mně a bude uveřejněna. 

Děkuji Jardovi, za to, že web dokázal spravovat dlouhá léta a měl potzřebnou kvalitu. Udělám vše pro to aby stránky byly "živé".



Vítejte na nových stránkách, které jsou věnovány ticholetecké kategorii F3F (rychlostní svahové větroně) a všemu, co s F3F souvisí. Chtěl bych zde pravidelně aktualizovat zejména infomace ohledně soutěží, výsledků, apod. Dále by se tu měli objevovat reportáže ze soutěží, infomace o modelech, různé tipy a návody, užitečné rady a tak. Nečekejte však, že vše toto zde budu vymýšlet a psát já sám :-). Pokud budete mít chuť a náladu se o něco podělit, rád to zde uveřejním. Na mě bude zejména aktualizace výsledků, žebříčku a sem tam nějaký příspěvek, člověk má času málo, znáte to. Čili pokud máte potřebu nám všem něco sdělit ohledně F3F, sem s tím.

Jaroslav Vojta
Trenér F3F



 
 
Komentáře:
rss kanál






© 2011 F3F.cz