rss kanál
Kategorie článků

....už se těším na Stingera!

Publikováno 01.06.2011 v kategorii různé, 3 komentáře

Proč? Protože jsem přes kluky rakouský sehnal Freestyler´a 3........z druhé ruky. Dlouho jsme s Filipem Kalenským koketovali s myšlenkou si FS3 objednat nový, jenže pak jsme si jako fotrové od rodin spočítali pořizovací cenu, tu jsme přepočítali na botičky, lahvičky, plyšáky, apod. K tomu jsme přidali počet nalétaných hodin na svahu v poslední době a usoudili jsme, že je to vlastně úplná blbost. Nicméně stále mi to vrtalo hlavě, tak jsem začal pokukovat po nějakým starším a podařilo se.

Zpět k nadpisu. Proč se teda vlastně těším na Stingera od Vaška Vojtíška? Velice mě zajímá srovnání těchto 2 modelů.  Je FS skutečně na svahu v rukách dobrého pilota tak dobrý, jak si myslíme?  Určitě to není jen o modelu, úspěch je kombinace několika faktorů...pilot, počasí (rozuměj bublina) tj. podmínky, model, styl létání a v neposlední řadě trocha štěstí. Stingera si rozhodně nechci nechat ujít, letadla od Vaška mám rád, každý kdo nějaký éro od Vaška měl, ví proč.

No uvidíme. Své poznatky se zde pokusím časem zveřejnit. Nejlepší pilot nejsem, ale snad mám zkušeností dost, abych mohl posoudit ;-). Zatím pár foteček mé nové staré hračky.

Autor: Jarda Vojta
 

Komentáře:
rss kanál






© 2011 F3F.cz